nieuwsbredene

Voor je dagelijkse portie vers nieuws uit Bredene.

 
revuurtje


 

Joke Neyrinck exposeert in Bredene

Veel volk zaterdagavond in de zalen van het MEC Staf Versluys. En dat was niet toevallig want de beloftevolle kunstenares Joke Neyrinck – die overigens ook deel uitmaakt van het kunst collectief KRAKK - organiseerde er de vernissage van haar tentoonstelling.

Joke Nierynck 31

Joke Neyrinck, beter bekend als JOOK, is intussen een bekend gezicht in Bredene. Ze is immers de jongste winnares van de kunstwedstijd voor jonge kunstenaars Arnoevoo.

En bij het zien van de expo wordt meteen duidelijk dat de jury destijds een goede keuze maakte.

De wereld die JOOK creëert barst van de originaliteit, vitaliteit en expressie. Ze bezigt een unieke visuele taal en verkent alle mogelijkheden binnen het hedendaagse potentieel van de digitale wereld.

Kunstcriticus Philippe Cailliau leidde de tentoonstelling in, en ziet in het werk van JOOK knipogen naar grootmeesters als Dali en Bosch en ook burgemeester Steve Vandenberghe kon zijn enthousiasme over deze tentoonstelling niet onder stoelen of banken steken.

De expo is gratis te bezoeken tijdens de openingsuren van het MEC Staf Versluys en loopt nog tot 25 oktober.

Meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 059 56 19 60

bono3
Bredenaars onthalen, nieuws brengen en ontspanning bieden
 

Weersverwachting
Bredene
Meer weer in Bredene

 

Bekijk alle albums in de rubriek <<fotoreportages>>